Rosa Marianne - förälskade barnkläder

Rabatter och tävlingar
Vi får besök av en hel del nykomlingar vilket är jättekul, varmt välkomna! Jag hoppas Ni finner lite fint Ni vill köpa och hjälpa oss hjälpa :)
Missa inte att koden NY20AV skriva in i kassan som rabattkod och därefter ger Er 20% rabatt på allt förutom paket och redan nedsatta varor, vill Ni spara rabatten går det jättebra, alla får använda den en gång när de känner att de vill.
 
Just nu har vi andra rabatter på klänningar och shorts/sommarbyxor, 20% rabatt MEN om man följer oss via nyhetsbrevet får man istället 30% rabatt!
Om Ni inte får mailet med den extra rabattkoden efter Ni börjat prenumerera så hör av Er så ordnar jag det. I värsta fall kan jag alltid ordna rabatten i efterskott, det är dock en hel del arbete så slipper jag är jag glad :D

Det går aldrig att kombinera rabattkoder MEN Ni kan alltid göra flera beställningar och välja fraktalternativet "vänta med frakt" och sedan säga till när Ni är klara så återkommer jag med ett totalpris med samfrakt för alla enskilda köp.
 
Om Ni har någon fråga eller undran så är Ni alltid varmt välkomna att höra av Er! Jag svarar så fort jag bara kan :)
 
Ingen kan göra allt men ALLA kan göra något! Tack i förskott för Er hjälp att hjälpa 💗
 
I juni kommer vi även att köra på med en del tävlingar för vem gillar inte dem och chansen att vinna fina priser?! :)
 
Vissa tävlingar är öppna för alla, andra endast för våra nyhetsbrevsprenumeranter, vi har hittills startat två tävlingar och hoppas sätta igång den tredje under kvällen.
 
Första tävlingen är för ALLA, den finns på Instagram och allt Ni behöver göra är att dela med Er av vad Ni önskar vinna för sommarplagg, tagga två vänner och dela inlägget så in och tävla om fina NWT plagg eller ett presentkort i butiken om Ni hellre vill ha förälskat.
 
Andra tävlingen är endast för våra prenumeranter och innebär att alla som köper klänningar under juni är med i en utlottning av två klänningar i slutet av månaden. En lott för varje köpt klänning/set/paket men man kan endast vinna en gång :)
 
Vår tredje tävling kommer även den vara en utlottning och kommer gälla för shorts istället så även de som inte gillar klänningar har chansen att vinna. Det kommer funka på samma sätt som med klänningsutlottningen. För varje par/set/paket shorts man köper under juni får man en lott och vi drar två vinnare, enkelt så var med och tävla 😍