Rosa Marianne - förälskade barnkläder

Aldrig tidigare..
 
Vi har haft många olika rabatter under tiden vi varit igång men vi har aldrig haft rabatt på klädpaket då dessa redan är nedsatta i pris men nu firar vi Valborg och ger lite tröst till alla som missar ännu en extra ledig dag då den hamnar på en lördag och vi firar/tröstar genom att ge 15% rabatt på ALLT, precis allt inkl. paket!
Koden VALBORG inskriven i rutan för rabattkoder ger Er detta avdrag och koden kan användas hur många ggr som helst, ända till midnatt på söndag. 
Gör Ni flera köp samfraktar vi givetvis och vi ber Er välja "vänta med frakt" som fraktalternativ. 
När det gäller leveransen vill jag också passa på att skriva att vi har märkt att leveranstiden ofta drar ut på tiden just nu och allt från fyra dagar till tre veckor är möjligt när man har att göra med kära Postnord..
 
En massa nya kläder har kommit in de senaste dagarna och än mer är på väg, så mycket jag bara hinner samtidigt som vårt år av sjukdom fortsätter, vi är inne på jag tror vår nionde sjukdomsperiod och ännu finns inget slut i sikte tyvärr och detta gör att leveransen även från oss till ombud eller postlåda kan ta lite längre tid än vanligt men vi har ordnat hjälp så allt arbete fortgår så tveka inte att kika in och se om vi inte har något nytt kul att uppdatera Din gardrob med :)