Rosa Marianne - förälskade barnkläder

Vi firar solen efter regnet, plagg läggs upp och vi ber Er om hjälp
20% rabatt på ALLT från PoP och ALLT i kategorin Nyinlagda plagg, ja Ni läste rätt, ALLT dvs även paket! Hela helgen, dvs ungefär 23 timmar till gäller detta och för att få rabatten avdragen i kassan använder Ni koden: SOLENTITTARFRAM
 
Det kommer upp plagg sakta men säkert så titta gärna in lite då och då för att inte missa något! Som alltid samfraktar vi och för att enkelt få detta gjort får Ni gärna välja fraktalternativet "Vänta med frakt" och sedan säga till när Ni handlat klart.
 
Till sist skulle jag vilja be Er fantastiska med-hjälpare att sprida ordet om vår lilla butik till så många som möjligt då vi behöver utöka vår kundbas, de vi har dvs Ni, är underbara och Ni återkommer gång på gång men vi behöver fler nykomlingar som kan bli veteraner!
Det kostar en hel del att hålla en butik öppen även om den endast är online och för att vi skall få ihop medel att dela ut till de i behov så behöver vi växa. 
All hjälp är otroligt uppskattad och varje ny med-hjälpare är guld värd!
Vi har små flygblad i vykortsstorlek som man tex kan sätta upp på anslagstavlan vid BVC eller annan plats där man får annonsera och folk med barn rör sig, vill Du ha några exemplar att sätta upp eller dela ut på föräldraträffen eller liknande så skickar vi gärna ut dem, bara skriva ett mail eller meddelande så kommer de på posten tillsammans med vår tacksamhet 💗